contact

Find us on:

also linked in:

Loft with integrated lightbox

< back to overview Logo R+D mybuilder houzz_logo local-surveyors-direct CIAT_logo

 

Planning permission was granted for designs for the complete refurbishment of a terraced house in London comprising of:

 

A copper roofed extension that brought the garden into the living   space

 

New Kitchen and living spaces

 

Integrated garden

 

A new loft area that incorporated copper clad dormers and an innovative fiberglass lightbox that brought sunlight into the middle of the home and as well created a feature sunlit filled feature for the new loft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

next project >

Licensed copies of this project including  technical drawings and details and Schedule of Work are available for purchase in dwg and pdf formats. Please contact enquiries@researchplusdesign.co.uk. for further information.