contact

Find us on:

also linked in:

Two bedroom flat renovation on a low budget with maximised storage space and sunlight. All based on biophilic design.

 

All services lighting and power are hidden and or played down. Windows are splayed for light. Walls and built in furniture are used for storage.

Entrancehall clad in furniture grade plywood that conceal a bathroom,WC and cupboards.

Bedroom and Lounge separated via a custom sliding folding partition that becomes hidden when closed.

Sliding wall panels conceal a library and also act as a master bedroom door.

 

Emphasis is on natural and reclaimed materials: reclaimed teak floor/resin quartz floor/Carrara marble countertop/furniture ply walls/ cedar planks / custom copper towel rail and exposed piping / exposed bricks / plymouth limestone hearth.

Seaside Apartment Interior

next project > Logo R+D mybuilder houzz_logo local-surveyors-direct CIAT_logo < back to overview 27_06_17_33_Mountstone_0019

Photo Credit: David Partner Photography