contact

Find us on:

also linked in:

A ground floor refurbishment. The failing plasterboard ceiling and wall plaster was removed exposing a remarkable slate shillot wall and pitch pine ceiling joists (originally old ships timbers from the local dockyard).

 

This project demonstrates that natural materials and craftsmanship can still be achieved on a budget that celebrates the rituals of bathing and cooking.

 

+ Constructed mostly from existing and reclaimed materials

+ floors, countertop and backsplashes out of natural limestone + Reclaimed teak skirting board and feature corner

+ concealed lighting and power outlets integrated in the

   design

+ customized kitchen countertop at the right height for cooking

   to clients requirements

+ A place to make a slow cooked meal.

Acre Place

next project > Logo R+D mybuilder houzz_logo local-surveyors-direct CIAT_logo < back to overview